Minden fotózás előtt gondosan átbeszélünk minden fontos tudnivalót. Kezdve attól, hogy hol lesz a fotózás, milyen ruhákat fogtok viselni. Ebben mindig szoktam segíteni, ajánlani. Mi mihez illik, milyen színekben érdemes gondolkodni. Ez azért is nagyon fontos, mert a fotózás dekorációjának is megvannak a maga színei és nem mindegy, hogy ezek mennyire illenek, vagy nem illenek össze.
Minden fotózásra készülök én is ruhákkal, elsősorban a kicsiknek. Különleges, igényes és szép darabok ezek, amik nagyon jól mutatnak a képeken. De persze mindezek mellett nagyon fontos, hogy Ti is készüljetek ruhákkal.
A fotózás előtt átbeszéljük még anyukák esetén a sminket és a frizurát is.

Többféle csomag közül választhattok, attól függően, hogy milyen és mekkora fotózást szeretnétek. Van lehetőség minicsomagot választani, itt kifejezetten csak a babáról készülnek képek. Aztán vannak babacsomagok, családi csomagok, kismama és újszülött csomagok is.
Ezekre az ajánlatkérés során részletesen ki is térek.

A stúdióban minden kellék és kiegészítő megtalálható, ami a fotózáshoz szükséges: kosarak, hátterek, hajpántok, takarók, ruhák stb… Ezeket általában előre ki szoktam készíteni, összehangolva, hogy mi mihez passzol. Ugyanakkor nem viszem túlzásba a kiegészítők, kellékek használatát. Nem az a célunk, hogy ezekkel elnyomjuk a kicsit és a sok kiegészítő között szinte észre se vegyük, hogy ott van egy gyerkőc is.

A fotózások jó hangulatban történnek, nem kényszerítünk semmit a babára csak azért, mert az jól mutatna a képen. A célunk az, hogy mindenki – még a szülők is – fel tudjanak oldódni és olyan képek szülessenek, amiket még évek múlva is szívesen kezedbe veszel.

Újszülött fotózás során gondosan figyelek arra, hogy a csöppség jól érezze magát. Hogy elég meleg legyen és kényelmes pózokba helyezzük őt. Az egyéni képek mellett itt (is) nagyon fontosnak tartom az anyukás, apukás és családi képeket is. Mindig készülnek is ilyen képek. Az ahogy egy anya öleli babáját, vagy ahogy egy apa tartja kezében újszülöttjét csodálatos és bizony megörökítésre való pillanatok!